« Tillbaka till HEM

Min kundvagn (0)

ATT SKAPA ETT RIKT LIV (i mp3 format)

Världens främsta program om välståndsmedvetande som över 790 000 personer i hela världen har deltagit i

Nu kan du ladda ner alla 21 guidade meditationer med Deepak Chopra!

Köp hela serien 21-Dagars meditationsupplevelse "Att skapa ett rikt liv” med Deepak Chopra:
du kan ladda ner alla meditationerna i MP3-format och även den kompletta guiden med reflektionsfrågor, direkt till din dator*.

En bra möjlighet om du har missat någon meditation eller
om du vill meditera när du vill.

 

Nu när du har upplevt de djupverkande verktygen du fått genom de 21 meditationerna, för att kunna leva med större balans och mer passion och välbefinnande, vet du att du kan fortsätta att meditera med Deepak när du vill, från bekvämligheten av ditt hem och utan att behöva ansluta till Internet?  

För er som har genomfört meditationsupplevelsen på internet, har vi reserverat möjligheten att få tillgång till hela programmet, med priset 575:-

 

"Att skapa ett rikt liv" med Deepak Chopra (i MP3 format)
finns att köpa uteslutande på www.deepakchopra.se


 

HUR KAN DU DRA MEST NYTTA AV 21-DAGARS MEDITATIONSUPPLEVELSEN MED DEEPAK?

- Spara alla 21 meditationer direkt på din dator* för att inte behöva ansluta till Internet för att lyssna. På så sätt undviker du risken för avbrott på grund av en dålig anslutning.

- Få Deepaks värdefulla vägledning när som helst du behöver det, det kan vara en otrolig tillgång! Tack vare vibrationerna i hans röst fylls du med positiv, konstruktiv energi i varenda cell och in i ditt djupaste väsen.

- I varje meditation avslöjar Dr. Chopra en ny aspekt av välståndsmedvetandet: du kan fortsätta att meditera dagligen, för att bättre införliva hur man känner igen välståndsmedvetandet i sig själv, hur man utvecklar det och hur man undviker att förlora det med tiden. Dessutom får du tillräckligt med tid för att reflektera över vad du har hört och upplevt under varje meditation och för att omsätta det i praktiken.

- Låt dig inspireras av de 7 andliga lagar för framgång (lagen om ren potential, lagen om karma, lagen om att ge, etc, som du lärde dig i programmet under Dag 8-14) för att ständigt öka ditt välståndsmedvetande i vardagen.

-Genom att göra meditation till en vana, förblir du öppen för världen och dess rikedom dag efter dag, och kan ge mycket mer uppmärksamhet till alla exempel på välstånd omkring dig, från "små" till "stora" saker.

- Tack vare daglig meditation kan du vara mer kreativ både i ditt arbete och på fritiden!

 

HUR KAN DU ÄGA ALLA 21 MEDITATIONERNA I MP3 FORMAT?

- Lägg till produkten i din kundvagn och betala bekvämt med PayPal (du kan göra det även om du inte har ett PayPal konto!)

- Så snart du har genomfört köpet kommer du att få ett email med länken för att ladda ner programmet direkt till din dator* och lyssna när du vill.

- dessutom, SPECIAL BONUS: Förutom ljudfilerna får du också Dagboken med reflektionsfrågor - som PDF fil - för att vidare tillämpa Deepaks läror i din vardag.

 

*OBS: Man kan inte ladda ner filerna till Iphone/Ipad på grund av att dessa apparater inte stödjer nedladdning av MP3 filer. Om du önskar lyssna på Iphone/ Ipad, rekommenderar vi följande: Nedladdningen behöver göras genom en dator (PC eller Mac), och sedan kan man kopiera filerna till Iphone/Ipad och synkronisera dem. Om uppspelningen på Iphone/Ipad inte fungerar, kan man genom App Store söka och installera en applikation som kan spela MP3 filer.  

 

**Behöver du hjälp med betalningen? Kolla vår Steg-för-steg guide för betalning

 
Ok